• Århus Bordfodboldforening
  0 reviews

 • Er du træt af den ringe konkurrence på bordfodboldbanen og trænger til lidt udfordring og spas. Så kom og besøg Århus Bordfodboldforening! Vi tilbyder et sjovt og seriøst træningsmiljø for de bordfodboldinteresserede. Her er der plads til at nørde diverse tricks og skud samt få seriøs konkurrence i kampene mod de andre medlemmer.

  Vores målgruppe spænder til alle, der kan nå at se over bordet og har interesse for bordfodboldens verden. Børn/unge under 15 år anbefales at tage deres forældre med til første møde med klubben.

  FOR BEGYNDERE og LET ØVEDE:
  Hver onsdag er der en træner stillet til rådighed, som tager godt imod de nye. Du vil blive sat i gang med lidt øvelser og senere er der mulighed for at spille mod nogle af de andre medlemmer. Hvis du kun kommer for at spille kampe og have det sjovt med det, så er dette også en mulighed. Man bestemmer selv, hvad man vil bruge foreningen til.
  Træningen sigter mod alle, der er i gang med at lære at spille bordfodbold strækkende fra de helt grønne og til dem der for eksempel arbejder med deres første midtbaneafleveringer og angrebsskud. Der vil være individuel træning i form af øvelser og generel guidning, der hurtigt kan forbedre ens niveau, hvad enten man er helt nystartet eller let øvet.

  KORT OM MANDAGSKLUBBEN:
  · Turnering hver mandag fra 19.00 til ca 22:00
  · Det koster 10 kr pr spiller (Man kan sagtens komme og træne uden at være med i turneringen.)
  · Hvis der nogle mandage ikke er hold nok til en turnering, så bliver det en single turnering den pågældende aften.
  · Alle spillere får personlige rangliste-point i forhold til hvordan de klarer sig i turneringerne. Man får 20 point for en sejr, 10 point for en 2. plads og 5 point for en 3. plads.
  · Hver den 1. i måneden tæller vi ranglisten op og kårer en vinder, en 2. plads og en 3. plads. De vil få turneringspuljen således at 1. pladsen får 60%, 2. pladsen får 30% og 3. pladsen får 10% af puljen.
  · Der vil blive dømt/spillet med officielle regler
  · Nogle gange vil der være ekstra præmier til vinderen/vinderne den pågældende aften.
  · Ranglisten vil være ajour i et Google docs + printet i klubben.

  Kom hen og sig hej...vi glæder os til at se dig!