• Jazz Pong
  0 reviews

 • JAZZ PONG, o alturare inedita de cuvinte care s-a concretizat sub forma unei platforme de arte si sport in inima cartierului Berceni.
  Muzica s-a născut și s-a dezvoltat la periferie și continuă să existe astfel în comunitățile care au o scenă dezvoltată.
  Pentru a depăși preconceptiile și pentru a scoate în evidență muzica sau actul muzical în sine, JAZZ PONG își propune să scoată atât muzica contemporana, cât și ascultătorii, din locațiile și contextul clasic cu care s-a obișnuit Bucureștiul.

  JAZZ PONG este o locație aparent nouă, dar deja cu un istoric în evenimente de acest gen. Locația îmbină o sală de ping pong cu un bar și o sală de evenimente, iar varianta upgradată și rebrenduită nu lasa loc de compromisuri.

  Pe partea de bar meniul este special creeat de catre unii dintre cei mai buni mixologi din oras si pus in aplicare de catre barmanii pasionati de la noi din ograda. .
  În ultima vreme, tendința de a migra din centru, care a devenit foarte comercial și turistic, este mai mult decât evidentă. JAZZ PONG oferă în acest sens, atât o alternativă cât și un răspuns la nevoia unui spațiu fresh, cu focus pe calitate și ferit de circul cotidian din centrul orașului. Cu o capacitate de 700 de locuri în picioare sau 400 de locuri jos, JAZZ PONG oferă cele mai bune condiții pentru evenimente live.

  JAZZ PONG dispune de urmatoarele facilitati:

  - Cocktail Bar & Coffee Lounge
  - 16 mese profesionale omologate ITTF (DONIC SI YASAKA);
  - spatiu de joc foarte mare, intre 40 si 55mp de masa;
  - magazin echipamente tenis de masa (Yasaka, Stiga, Donic, Joola, TSP, Nittaku);
  - lumina foarte buna
  - parcare GRATUITA

 • PHOTO GALLERY